La Unió Esportiva Olot és superior al líder de la categoria però un gol de Carlos Martínez li val al Vila-real ‘B’ per endur-se un punt de l’estadi municipal (1-1)

Els garrotxins han estat superiors al líder i han fet un gran partit, però un gol de Carlos Martínez ha trastocat els plans de l’equip, que ha aconseguit l’empat poc després amb un gol de Sana. D’aquesta manera l’Olot ha rascat un punt amb regust agredolç, perquè l’han aconseguit davant del líder però ha merescut més. 


El retorn de Carlos Martínez era l’atracció principal de la visita del líder Vila-real B a l’estadi. La Unió Esportiva Olot tancava la seva setmana més dura per la marxa de Perea i la penalització d’un punt per alineació indeguda al camp del Llevant B, i volia oblidar-ho amb un triomf de nivell.

De fet, l’equip de Rodri ha sortit molt endollat i ha estat clar mereixedor del gol en la primera meitat, on ha dominat al filial groguet però també on també hi hagut fases de domini visitant. La millor ocasió, per a l’Olot, amb un gran xut desviat pel porter dels de Castelló a la sortida d’un servei de cantonada.

A la represa el domini olotí ha anat a més, i els garrotxins han fet un dels millors partits de la temporada, amb la possessió com a arma i arribant amb perill a l’àrea del líder. La segona meitat ha començat amb dues clares ocasions de Diego i Marcel, gairebé idèntiques. El davanter de la Cellera ha enviat la pilota al pal i l’estadi no s’ho podia creure.

Carlos Martínez semblava no aparèixer en l’atac dels seus, però, com de costum, ha fet honor al seu olfacte golejador i, en una contra, ha marcat el primer per als de Paco López, que s’enduien un premi excessiu de la capital de la Garrotxa. La definició de l’ex de l’Olot ha estat el millor del Vila-real en el partit d’avui. Carlos ha marcat però no ha celebrat el gol per respecte al seu anterior club i poc després ha sortit del camp ovacionat per l’estadi.

Mentrestant, l’Olot encomanava al revulsiu Sergio Ortiz per treure quelcom del matx, i l’equip no ha marxat amb les mans buides gràcies a Sana, que no ha fallat davant del porter i ha posat al marcador l’empat final.

Tot i que els locals han rascat, doncs, un empat davant del líder, el matx ha acabat amb un regust agredolç. Un empat en el primer partit del 2016 a l’estadi que deixa l’Olot tocant la zona perillosa de la taula, però fora del descens.

 

Notícies relacionades:
– La UE Olot espera el Vilarreal sense Perea en un partit on l’antic ‘killer’ de l’equip, Carlos, torna com a rival
– L’Olot perd el davanter Alberto Perea i un punt per alineació indeguda al camp del Llevant B
– Alberto Perea rescata la UE Olot a El Collao amb un altre doblet de gols que permet als de Rodri empatar davant l’Alcoià (2-2)