Joan Casas deixa la militància d’Unió i vol seguir al govern del Consell Comarcal com a independent

Joan Casas ha decidit abandonar la militància d’Unió Democràtica de Catalunya. Ho fa per dedicar-se més a la política municipal, malgrat que també admet discrepàncies en les decisions preses pel partit en l’àmbit nacional els darrers mesos. Unió perd així tota la representació al Consell Comarcal: els seus exmilitants volen seguir al govern com a independents.


El president comarcal d’Unió Democràtica de Catalunya, Joan Casas, ha decidit abandonar la militància al partit. Casas, actual alcalde de Sant Feliu de Pallerols i vicepresident del Consell Comarcal, afirma que deixa Unió per motius personals, malgrat admeti discrepàncies amb les decisions preses darrerament pel partit en l’àmbit nacional.

Amb la marxa de Joan Casas, Unió Democràtica perd tota la seva representació al Consell Comarcal de la Garrotxa, on hi tenia cinc militants després de les eleccions municipals. Ara tots han deixat el partit. Els exrepresentants d’Unió al Consell esperen mantenir els acords arribats amb Convergència Democràtica i seguir al govern com a independents, malgrat els canvis que ha viscut Catalunya els darrers mesos. Afirma que aquest va ser el compromís que van adquirir els cinc exmilitants d’Unió amb els representants convergents, i esperen seguir tenint un paper important dins el Consell.

Joan Casas va agafar el relleu a la presidència d’Unió Democràtica a la Garrotxa quan Joan Cañada va abandonar la militància el passat mes de juliol.

 

Notícies relacionades:
– Joan Casas, alcalde de Sant Feliu de Pallerols, és l’únic integrant garrotxí de la llista d’Unió a Girona
– El vicepresident d’Unió a la Garrotxa, Joan Casas, confia que la separació de Convergència i UDC no afectarà al Consell Comarcal ni als ajuntaments

x