Musa Bandeh torna a la Unió Esportiva Olot cedit pel Nàstic de Tarragona

El futbolista de Mataró Musa Bandeh enceta la seva segona etapa amb l’Olot. El jugador torna cedit fins a final de temporada, procedent del Nàstic de Tarragona, equip a on va marxar al finalitzar el curs passat. La falta de minuts de Musa a la Segona A ha facilitat el moviment.


Musa Bandeh només va passar una temporada a la Unió Esportiva Olot, però en va tenir prou per convertir-se en un dels futbolistes carismàtics per a l’afició per la seva velocitat i projecció en atac. A l’estiu va ser traspassat al Nàstic de Tarragona, i ara torna a Olot en forma de cessió fins a final de temporada. Musa no ha entrat als esquemes de l’equip grana a la Segona A, on ha jugat 3 partits amb 248 minuts a les seves espatlles. Per aquest motiu el Nàstic s’ha avingut a cedir-lo, perquè el mataroní trobi la continuïtat en el joc que en aquests moments li falta. L’entrenador de l’Olot, Rodri ja coneix les virtuts del futbolista, amb molta presència física i profunditat pel carril esquerre: l’any passat va disputar gairebé 1.800  minuts, repartits en 31 partits, on va aconseguir anotar dos gols. A partir de demà Musa Bandeh ja s’entrenarà amb la resta de la plantilla, i pot entrar en la convocatòria per tornar-se a posar la samarreta vermella contra el Lleida.

 

Notícies relacionades:
– La Unió Esportiva Olot és superior al líder de la categoria però un gol de Carlos Martínez li val al Vila-real ‘B’ per endur-se un punt de l’estadi municipal (1-1)
– L’Olot perd el davanter Alberto Perea i un punt per alineació indeguda al camp del Llevant B
– Musa marxa de la UE Olot després de deixar petja al club garrotxí