Un home de 47 anys mor atropellat per un vehicle a Olot després de discutir-se amb la seva parella

Una persona ha mort atropellada aquesta mitjanit a Olot. Segons ha pogut saber OLOT TELEVISIÓ, els fets han passat quan faltaven pocs minuts per les dotze de la nit al carrer Bisbe Lorenzana, segons han confirmat els els Bombers i la Policia Municipal d’Olot. La víctima és Robin Enrique RL, de 47 anys, de nacionalitat colombiana i resident a Olot, que ha estat atropellat per un vehicle que circulava per la via. Les fonts concreten que prèviament la víctima s’hauria discutit amb la seva parella. A resultes d’aquest conflicte familiar la dona ha deixat l’habitatge explicant que marxava amb un autobús i l’home l’hauria volgut seguir fins a l’estació, que està a prop de la residència comuna. Robin Enrique hauria sortit de casa seva ràpidament i, al creuar la carretera, ha estat atropellat per un vehicle que conduïa un jove que ha donat negatiu en la prova d’alcoholèmia que se li ha practicat posteriorment. En un primer moment els agents de la Policia Municipal d’Olot han intentat reanimar l’home amb el desfribril·lador instal·lat permanentment a l’estació d’autobusos. Després de practicar-li la reanimació cardiopulmonar sense èxit els serveis d’emergències del SEM que s’han desplaçat fins al lloc de l’accident ho han intentat de nou. Sembla ser, però, que la víctima hauria perdut la vida gairebé a l’acte.

x