El secretari de l’Ajuntament de Sant Feliu Eduard Cuéllar deixa el càrrec després de 31 anys

El secretari municipal de l’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols, Eduard Cuéllar, ha deixat el càrrec després de 31 anys al consistori. Segons informa El Punt Avui, Cuéllar ha demanat una excedència i serà substituït per Gemma Gasull. La polèmica principal en la qual s’ha vist implicat el secretari és la urbanització del Pla de Bastons, que encara es troba en investigació judicial, i que l’hi han comportat discussions amb els grups municipals de l’oposició.
L’Ajuntament de Sant Feliu ha agraït els anys de servei de Cuéllar, i segons l’alcalde Joan Casas, la decisió no té res a veure amb el procés judicial. El grup Units per Sant Feliu, a través del seu portaveu a l’oposició Artur Colomer, celebra que el secretari hagi plegat, per la poca sintonia que tenien amb Cuéllar, i per les traves que posa al procés judicial obert pel Pla de Bastons.


Notícies relacionades:
– Aquest divendres han declarat els cinc acusats pel ‘cas Bastons’ de Sant Feliu de Pallerols
– L’Associació de Veïns del Pla de Bastons denuncia falta de transparència en la urbanització però es desvincula de la querella contra l’alcalde de Sant Feliu de Pallerols
– Investiguen l’alcalde de Sant Feliu de Pallerols, el secretari municipal, el tinent d’alcalde i dos arquitectes per la urbanització del Pla de Bastons

x