La 17a Jornada de Delegats dota de més eines els representants dels alumnes

Olot ha viscut avui la 17a jornada de delegats de la Garrotxa, que ha comptat amb la participació de 140 representants d’alumnes de tots els instituts de la comarca. Durant tot el matí, els delegats aprenen en diferents tallers alguns mètodes que els ajuden en la seva tasca.

El Casal Marià d’Olot s’ha omplert aquest matí amb un públic molt particular. Tots ells són els delegats d’ensenyament secundari i postobligatori de la Garrotxa; des de fa 17 anys que l’Institut Municipal d’Educació i la Comissió d’Alumnes del Consell Escolar Municipal els dedica la Jornada de Delegats, una trobada que persegueix dos objectius.

En total se’ls ofereix la possibilitat de participar en vuit tallers diferents que els permet millorar la seva tasca com a representants d’alumnes. A la 17a Jornada de Delegats, que ha durat tot el matí, hi han participat 140 representants d’alumnes procedents de tots els instituts de la Garrotxa.

 

Notícies relacionades:
– Els estudiants garrotxins celebraran Sant Tomàs d’Aquino a l’aire lliure a la Plaça Campdenmàs
– La Garrotxa celebra la 16a Jornada de Delegats, amb la participació de 130 representants d’alumnes