La investigació oberta per la Diputació de Girona conclou que és legal pagar màsters a càrrecs de confiança

La investigació oberta per la Diputació de Girona conclou que és legal que càrrecs de confiança puguin fer màsters pagats per la corporació. La investigació es va obrir arran d’una denúncia d’un sindicat que va alertar que quatre càrrecs directius i de confiança del Dipsalut havien cursat estudis pagats a Esade.

El president del DipSalut i alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, ha eplicat que tant els informes jurídics interns com també l’anàlisi externa d’un catedràtic de la UPF conclouen que no es pot discriminar el personal per ser eventual o fix i que tots tenen dret a accedir a la formació. Així va explicar-ho ahir Josep Maria Corominas al ple de la Diputació, en resposta a la CUP, que va seguir mostrant-se crítica amb la formació pagada als càrrecs de confiança.

El primer ple de l’any de la Diputació de Girona ha deixat un altre moment singular, l’aprovació d’una moció que demana l’indult dels condemnats pel setge al Parlament del 2011, amb l’únic vot a favor del diputat de la CUP, i l’abstenció de la resta de grups.

 

Notícies relacionades:
– Josep Maria Corominas es defensa del pagament de màsters a personal de confiança de Dipsalut
– Josep Maria Corominas sobre el pagament de quatre màsters a empleats del Dipsalut: “Tot s’ha fet d’acord amb la llei”
– La Diputació de Girona investiga el pagament de quatre màsters d’ESADE a empleats del Dipsalut

x