Rècord del Gran Recapte d’Aliments de la Garrotxa, que recull 43.978 quilos d’aliments i productes bàsics

El Gran Recapte d’Aliments de la Garrotxa ha batut un nou rècord. En total s’han recollit gairebé 44.000 quilos d’aliments i productes bàsics, 2367 més que l’any passat. El gran recapte va començar el 13 de novembre, amb la jornada central el 28 de novembre, i ha finalitzat el 15 de gener. Durant aquests dos mesos s’han pogut fer donacions a 64 punts de recollida repartits per tots els municipis de la comarca. Enguany, a més de l’augment de la quantitat recollida, del Gran Recapte de la Garrotxa en destaca el fet que el producte recollit ha estat majoritàriament el que s’havia recomanat durant la campanya.


Notícies relacionades:
– La jornada central del Gran Recapte d’Aliments de la Garrotxa ha recollit 31.247 quilos d’aliments i productes bàsics
– El Gran Recapte d’Aliments mobilitza prop de 300 voluntaris i milers de contribuents per a la solidaritat a Olot
– 18 supermercats d’Olot i 270 voluntaris participen a la jornada central del Gran Recapte d’Aliments a la Garrotxa