El Carnaval d’Olot arrenca aquest dissabte amb la presentació del cartell i els Reis del Carnaval 2016

El Carnaval d’Olot engega motors abans de la seva celebració, els propers 12 i 13 de febrer. Abans cal conèixer qui serà el Rei i la Reina del Carnaval d’aquest 2016, una incògnita que es resoldrà aquest dissabte, a les vuit del vespre al Casal Marià d’Olot.

Comença la festa del Carnaval d’Olot. El Centre d’Iniciatives Turístiques dóna el tret de sortida als actes del Carnaval 2016 aquest dissabte dia 23, amb la presentació dels Reis d’aquest any, que succeiran a Montse Becerra i Manel Arias. Primer de tot, la festa arribarà al centre de la ciutat amb una cercavila que arrencarà de la plaça del Carme a dos quarts de set de la tarda, amenitzat pels Trenkabaketes del Pont i la colla els Titots. La festa s’aturarà al Casal Marià a les vuit del vespre, on es desvetllaran les incògnites principals del Carnaval 2016, com el cartell d’aquesta edició. Després, la festa no s’atura i seguirà al Restaurant la Deu, amb les colles principals del Carnaval.

El Carnaval d’Olot 2016 viurà els actes principals el 12 i 13 de febrer; OLOT TELEVISIÓ retransmetrà en directe la Rua del Carnaval del dissabte, i gravarà íntegrament l’espectacle del dia anterior.

 

Notícies relacionades:
– Silvia Abdela és l’autora del cartell del Carnaval d’Olot 2016, que es donarà a conèixer durant la presentació de l’acte el 23 de gener