L’aplicació Garrotxa Cultour ha quedat finalista del concurs d’aplicacions innovadores en la promoció turística de la FITUR

El turisme de la Garrotxa es promociona aquests dies a la FITUR, la Fira Internacional de Turisme de Madrid, sota el paraigües de l’estand de Catalunya. Aquest dijous el president de Turisme Garrotxa, Eduard Llorà, ha volgut ser-hi present. Llorà és a FITUR, entre d’altres objectius, per explicar la nova aplicació de la Garrotxa Cultour, que compta amb 15 propostes per descobrir el patrimoni de la Garrotxa i que ha resultat finalista del concurs d’aplicacions innovadores en la promoció turística de la FITUR. El resultat del concurs es coneixerà aquest dijous a les sis de la tarda.

Notícies relacionades:
– El projecte Garrotxa Cultour senyalitzarà des del setembre i fins a final d’any 15 rutes i 65 punts patrimonials d’interès de la Garrotxa per treballar cap a un destí turístic innovador