Imma Cano, nova presidenta d’Unió a la Garrotxa: “Volem augmentar la militància a la comarca”

L’olotina Imma Cano és la nova presidenta d’Unió a la Garrotxa fins el congrés nacional que el partit celebrarà a l’abril, després que l’actual president, l’alcalde de Sant Felu, Joan Casas anunciés que es donava de baixa del partit. Imma Cano és assessora financera d’una entitat bancària, on treballa des de fa 25 anys. Actualment dirigeix el segment de banca privada de la zona Nord de Catalunya i és membre de l’EFPA, l’European Fanancial Planning Association. A les passades eleccions municipals anava de número 13 a la llista de Convergència i Unió.


Cano agafa les regnes el partit a la comarca després de Joan Casas, que ja va substituir Joan Cañada fa uns mesos perquè també va distanciar-se del partit. Darrerament s’ha pogut veure com la majoria de càrrecs electes a la garrotxa s’han donat de baixa. El procés sobiranista ha deixat Unió en una situació difícil pel que fa a militants. En aquest sentit, Imma Cano ha explicat que el principal objectiu com a presidenta del partit a la comarca serà el d’augmentar la militància. Cano ha dit que ho farà explicant bé el projecte d’Unió: “Tothom sap que Unió és un partit nacionalista que està disposat a tot, però ho volem fer poc a poc, amb seny i sense alguns companys que potser no són els més aconsellables”, ha afirmat.

Cano ha dit també que en principi serà la presidenta d’Unió a la Garrotxa fins que se celebri el congrés nacional del partit, el proper mes d’abril, i que en tot cas, ja hi haurà temps de debatre si ha de continuar en el seu càrrec.

 

Notícies relacionades:
– Joan Casas deixa la militància d’Unió i vol seguir al govern del Consell Comarcal com a independent
– Joan Casas, alcalde de Sant Feliu de Pallerols, és l’únic integrant garrotxí de la llista d’Unió a Girona

Deixa un comentari