Primera trobada d’observadors meteorològics de la Garrotxa promoguda per Olot TV

OLOT TELEVISIÓ organitza la primera trobada d’observadors meteorològics de la Garrotxa el proper 20 de febrer a la Vall de Bianya amb l’objectiu d’intercanviar experiències. El meteoròleg de la cadena, Roger Solé, explica que “a la nostra comarca hi ha desenes de persones que observen el temps diàriament”. Gairebé tots col·laboren d’una manera o altre a l’espai ‘El temps’ d’OLOT TELEVISIÓ ja sigui aportant informació, fotografies, vídeos i contribuint en la difusió dels fenomens meteorològics. Roger Solé afegeix que “la trobada vol ser un reconeixement al suport que donen a l’espai de la televisió i al mateix temps una jornada per compartir totes les experiències” i per aquest motiu és obert a seguidors, espectadors, col·laboradors, observadors o fotògrafs. Aquesta trobada es farà el dissabte 20 de febrer, a les 10h, a l’Espai Jove de la Vall de Bianya, gràcies al suport de l’ajuntament d’aquest municipi, que ha posat totes les facilitats per la seva organització. La jornada arrencarà amb un esmorzar per continuar amb la gravació del proper espot promocional de l’espai ‘El temps’. Tot seguit s’obrirà la xerrada on tots els participants podran aportar informació sobre meteorologia i compartir-la amb la resta de companys. Tot plegat acabarà amb un dinar de germanor al mateix municipi que acull la trobada. Les persones interessades en participar-hi han d’enviar un correu-e a otv@olot.tv indicant les seves dades personals (nom, cognoms i número de telèfon).