Publiquen l’obra ‘Els ocells’, guardonada als premis Ciutat d’Olot 2015

Aquesta setmana ha arribat a les llibreries la novel·la ‘Els ocells’, de Víctor García Tur. Es tracta de l’obra guanyadora del Premi Marian Vayreda 2015 de prosa narrativa, inclosa dins el certamen literari Ciutat d’Olot. ‘Els ocells’ està inspirada en la pel·lícula homònima d’Alfred Hitchcock, on els voltors moren o se’n van d’un poble que sembla maleït per a aquesta espècie. L’obra ha estat publicada per l’Editorial Empúries, i arriba a les llibreries abans de cloure la convocatòria per l’edició dels premis literaris d’aquest any, el proper 1 de març. Les tres categories de prosa narrativa, haikus i novel·la juvenil estan dotats en total de 16.500 euros, i seran publicats per tres editorials diferents.


Notícies relacionades:
– S’obre la convocatòria dels premis Ciutat d’Olot 2016
– Els premis Ciutat d’Olot 2015 mantenen la dotació dels darrers anys