Turisme Olot ocupa la tercera posició a Instagram entre les oficines de turisme de Girona

Segons el rànquing d’Instagram realitzat per l’Associació de professionals de Turisme de l’Administració Local de Catalunya, Turisme Olot ocupa a tercera posició de les oficines de turisme de Girona, només superat en seguidors pel perfil del Patronat de Turisme Costa Brava – Pirineu i de Girona. Turisme Olot té prop de 3.000 seguidors a Instagram i una mitjana diària de 187,8 “m’agrada”. El perfil, a més, ocupa la dotzena posició a tot Catalunya, en un rànquing del qual formen part perfils com, per exemple, @catalunyaexperience, @visitbarcelona, @costabravapirineu, @aralleida o @tarragonaturisme. Turisme Olot es consolida doncs com un dels mitjans més utilitzats per seguir l’actualitat turística de la ciutat i els esdeveniments que s’hi organitzen.