La Unió Esportiva Olot buscarà guanyar a Lleida per trencar la ratxa de quatre partits empatats consecutius

El proper rival de la Unió Esportiva Olot és el Lleida, tercer classificat. Els homes de Rodri han sumat només un punt en cadascun dels darrers 4 partits, i tot i la dificultat de l’enfrontament, esperen aconseguir d’una vegada una victòria que els serviria per respirar una mica més tranquils.

Després de quatre empats consecutius, la Unió Esportiva Olot s’ha cansat de sumar d’un en un, i vol fer-ho de tres en tres. Però el camp i el rival no són precisament els més senzills: el Lleida és tercer a la classificació.

Per aconseguir reprendre el camí de la victòria es compta amb un reforç important que probablement jugarà minuts ja diumenge: Musa Bandeh, que torna després d’uns mesos a Tarragona. Serà el seu segon debut amb l’equip garrotxí. Rodri també espera que, amb la baixa de Perea, altres jugadors com Gato puguin recuperar protagonisme per sumar per a la causa de la Unió Esportiva Olot.

 

Notícies relacionades:
– Musa Bandeh torna a la Unió Esportiva Olot cedit pel Nàstic de Tarragona
– La Unió Esportiva Olot és superior al líder de la categoria però un gol de Carlos Martínez li val al Vila-real ‘B’ per endur-se un punt de l’estadi municipal (1-1)
– L’Olot perd el davanter Alberto Perea i un punt per alineació indeguda al camp del Llevant B