L’Associació d’Amics de Sant Esteve estableix quotes de 20 a 150 euros anuals per ajudar a la restauració del temple

L’Associació d’Amics de Sant Esteve i el Santuari del Tura ha presentat, entre altres coses, les quotes de col·laboració amb l’associació. La mateixa agrupació recorda que s’adaptarà a les necessitats de cada persona i aportació, perquè l’urgència d’actuació al temple és gran, i qualsevol ajuda serà ben rebuda.

L’Associació d’Amics de l’Església de Sant Esteve ha establert quotes per a qui vulgui finançar la tasca a realitzar en el si del temple: aniran dels 20 als 150 euros anuals. La mateixa associació, però, s’adaptarà a les necessitats de la gent i totes les ajudes seran ben rebudes, també els donatius ocasionals, que poden ser d’un valor més o menys elevat que les mateixes quotes.

L’objectiu serà restaurar el patrimoni cultural i arquitectònic que conté Sant Esteve, i garantir-ne la conservació. És per això que mesos enrere ja es va decidir de limitar els horaris d’obertura de l’església a unes hores cada matí.

També s’espera fer créixer l’activitat al temple, per finançar les urgències: restauració de quadres, de la façana, il·luminació de les capelles, trobar usos a diverses sales abandonades… Tasques separades de la litúrgia i la cerimònia religiosa. Els reptes són molts i de gran envergadura i des de la junta de l’associació, presidida per mossèn Lluís Solà, i amb Carme Grau com a secretària, fan una crida als olotins perquè els ajudin a conservar i fer visitable aquest patrimoni tan important per la ciutat.

 

Notícies relacionades: 
– Les visites a l’església de Sant Esteve d’Olot són el començament de l’increment d’activitat cultural al temple
– L’Associació d’Amics de Sant Esteve incrementa la seva activitat de divulgació i patrimoni de l’església
– L’Associació Cultural d’Amics de l’Església de Sant Esteve busca finançament per preservar-ne i divulgar-ne el patrimoni cultural

Deixa un comentari