Desenes d’infants es presenten al càsting per a la pel·lícula ‘Estiu 1993’ que es rodarà a la Garrotxa

Aquest passat divendres s’ha celebrat un càsting a l’escola de la Bòbila de Les Preses. S’hi buscaven nens i nenes per a un llargmetratge que es titula Estiu 1993 i que es rodarà a la Garrotxa durant els propers mesos d’estiu. El càsting va atreure una cinquantena de nens, que optaven a tres personatges.


L’escola de la Bòbila de Les Preses ha estat escenari excepcional d’un càsting de nens i nenes aquest divendres al vespre. S’està fent una selecció inicial per a 3 personatges del llargmetratge Estiu 1993, que es filmarà a la Garrotxa el proper estiu i que és el primer llarg de la directora Clara Simón. El film s’inspira en la seva infantesa, a Les Planes d’Hostoles i els voltants d’aquest poble garrotxí. És per això que es busquen infants garrotxins que puguin complir amb les característiques que requereixen cada personatge.

L’equip de càsting de la productora ‘Inicia films‘, que produeix ‘Estiu 1993’ ha estat durant aquesta setmana passada fent càstings a altres poblacions de la Garrotxa i han aconseguit convocar gairebé 200 infants, 42 dels quals a Les Preses. Durant la setmana que ve, es farà la selecció a Olot, amb les inscripcions ja tancades, i on s’hi han apuntat 400 nens i nenes.

 

Notícies relacionades:
– La pel·lícula gravada a Santa Pau ‘El Pregón’ s’estrenarà el proper 18 de març

x