El CTT Olot segueix en estat de gràcia i derrota al líder de la Primera Nacional en un partit vibrant (4-3)

L’equip d’Oscar Gallego s’ha imposat als Falcons de Sabadell, lídre de la categoria, al qual li faltava el seu jugadore strella però que ha mostrat un nivell molt alt. El matx s’ha decidit en el duel de dobles i Xavi Panareda i Oscar Gallego han donat la cinquena victòria consecutiva als olotins. 


No hi ha millor manera de començar la segona volta que amb un bon cop d’efecte. I el CTT Olot ho ha aconseguit derrotant al líder de la Primera Nacional, el CTT Falcons de Sabadell. No ha estat gens fàcil, ja que els visitants es presentaven a Olot amb tan sols dues derrotes en tota la primera meitat de competició, però un excels Oscar Gallego ha aconseguit derrotar per 3 a 0 el millor sabadellenc, el veterà Pere Weiz. Avui els vallesans no podien comptar amb el seu jugador estrella, però això no resta mèrit a la gesta dels garrotxins.

Arnau Roca ha fet el mateix amb el seu rival i Xavi Panareda, però, no ha pogut amb el seu contrincant i ha cedit el primer punt per als Falcons. Un gran Oscar Gallego ha tornat a guanyar en el seu torn i Arnau Roca tenia opció d’aconseguir el punt decisiu per al seu equip en un partit clau davant Ramon Crivillé, però no ho tindria gens fàcil. El sabadellenc ha estat més encertat en els moments clau i ha posat el 3 a 2 en el marcador. Xavi Panareda s’enfrontaria amb Weiz i ho tindria difícil, però ha demostrat la seva veterania fent suar de valent al líder avui dels Falcons remuntant-li fins a vuit punts de diferència tot i la derrota final per 2 a 3.
En el decisiu partit de dobles, Panareda i Gallego s’ho han jugat tot amb Weitz i Crivillé, i han derrotat al lídre de la categoria per un contundent 3 a 0. És la cinquena victòria consecutiva de l’equip. Avui els vallesans no podien comptar amb el seu jugador estrella, però això no resta mèrit a la gesta dels garrotxins.

El CTT Olot obté, doncs, la vuitena victòria del curs, es queda en la quarta posició i es demostra que pot guanyar a qualsevol equip en aquesta Primera Nacional.