La Unió Esportiva Olot cau al Camp d’Esports de Lleida (2-0) i segueix sense guanyar en aquest 2016

Tot i que els de Rodri han aguantat l’embranzida local en els primers 45 minuts. Diego Suárez, quan millor estava el Lleida Esportiu, ha avançat el conjunt de la terra ferma, i quan l’Olot apretava en el tram final, Colinas ha sentenciat. 


El Camp d’Esports de Lleida no era el millor escenari per trencar la maledicció a domicili, i tot i que La Grada ha acompanyat als seus a la terra ferma, l’Olot ha caigut al camp d’un dels principals aspirants a l’ascens.

En el primer acte, els homes de Rodri ja han pogut comprovar com el Lleida anava a pel partit, amb domini en la possessió i arribades clares. Només Dieguito ha inquietat a Crespo sota pals i en els darrers minuts, el conjunt d’Imanol Idiakez ha pogut marcar el primer.

Tot i la resistència olotina, només començar el segon temps els lleidatans han posat setge  la porta de Wilfred i, després de vàries ocasions clares, Diego Suárez ha fet el primer, que posava les coses molt costa amunt per als garrotxins. Llavors, amb el marcador advers, ha sorgit el millor Olot, buscant el gol amb un bon Sergio Ortiz i amb el ben tornat Mousa inquietant la defensa local, però ja seria massa tard.

Tot i les bones ocasions per part de l’Olot, una contra ben dirigida pels de la terra ferma ha sentenciat el duel amb el gol de Colinas a un minut per al final del temps reglamentari. Amb aquesta derrota a fora, l’Olot se situa setzè, en plaça de promoció de descens i amb la necessitat de guanyar diumenge vinent el segon classificat, el Reus Deportiu, si no vol posar-se en problemes en l’inici de la segona volta de la competició.

 

Notícies relacionades:
– La Unió Esportiva Olot buscarà guanyar a Lleida per trencar la ratxa de quatre partits empatats consecutius
– Musa Bandeh torna a la Unió Esportiva Olot cedit pel Nàstic de Tarragona
– La Unió Esportiva Olot és superior al líder de la categoria però un gol de Carlos Martínez li val al Vila-real ‘B’ per endur-se un punt de l’estadi municipal (1-1)