Prop de 500 excursionistes participen en una de les edicions més concorregudes de les 24 hores a muntanya del CE Olot

La 34a edició de les 24 hores a muntanya del Centre Excursionista Olot ha comptat, aquest 2016, amb gairebé mig miler de participants. Entre ells, hi ha hagut 45 valents que han decidit fer les 24 hores completes, malgrat les dificultats que planteja un repte d’aquestes característiques.


Després d’hores de silenci enmig de la muntanya, els participants a les 24 hores a muntanya del Centre Excursionista Olot arribaven a la plaça del Gambeto de Riudaura amb els aplaudiments com a banda sonora de la seva gesta. Fins a 45 persones han completat totes les etapes d’aquest recorregut, assumint un repte personal molt satisfactori malgrat les dificultats que presenta.

En total, gairebé 500 persones han completat part o totalment els 80 quilòmetres d’aquestes 24 hores a muntanya, l’any amb més participació de les darreres edicions.

 

Notícies relacionades:
– Comença des de Tortellà la 33a edició de les 24 hores de muntanya, organitzades pel Centre Excursionista Olot