Un home d’avançada edat va resultar ferit en un atropellament al passeig de Barcelona d’Olot

Aquest diumenge a la tarda un home de 77 anys va resultar ferit després de ser atropellat a la cantonada del passeig de Barcelona amb el carrer Nonet Escubós d’Olot. L’home va ser traslladat a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa amb ferides de poca gravetat, i ja ha estat donat d’alta.

Un home d’edat avançada va resultar ferit aquest diumenge en un atropellament a la cantonada entre el passeig de Barcelona i el carrer Nonet Escubós d’Olot. El cotxe circulava en direcció al passeig de Barcelona i en arribar a la cantonada va atropellar accidentalment la víctima, que amb tota probabilitat creuava pel pas de vianants. L’estat de l’home no era greu després de les primeres comprovacions. Se’l va traslladar a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa per fer-li proves i determinar l’abast real de l’accident. Al lloc dels fets s’hi van desplaçar dues dotacions de Bombers, una de la policia Municipal, una altra dels GRAE i una ambulància del SEM.

Aquest accident arriba després que l’Ajuntament d’Olot anunciés aquesta setmana que convoca una junta local de seguretat, ja que en menys de dos mesos han mort tres persones per atropellament a la capital garrotxina, dues de les quals no travessaven pel pas de vianants. Aquesta junta ha de servir per determinar si el consistori ha d’emprendre noves accions, malgrat que en els darrers mesos ja s’han implementat moltes mesures per millorar la seguretat dels vianants a les vies públiques.

 

Notícies relacionades:
– L’Ajuntament d’Olot convocarà una junta local de seguretat després dels tres atropellaments mortals ocorreguts en menys de dos mesos
– Un home de 47 anys mor atropellat per un vehicle a Olot després de discutir-se amb la seva parella
– Mor l’home de 70 anys que diumenge va ser atropellat a l’Avinguda Santa Coloma d’Olot