Unes 200 persones assisteixen al sopar de productes DOP a Santa Pau

L’Ajuntament de Santa Pau i l’Associació de Cultivadors de Fesols van organitzar aquest dissabte al vespre el segon sopar per celebrar la finalització de la Fira del Fesol. Enguany, però, la novetat va raure en què els productes utilitzats per fer els plats del menú, tenien Denominació d’Origen Protegida o Indicació Geogràfica Protegida.

Aquest disabte al vespre s’ha celebrat al pavelló poliesportiu Santa Pau el primer sopar amb productes DOP. El fesols de Santa Pau van encetar l’àpat com el plat estrella, fent valer la seva recent condecoració com a producte amb la DOP.

Els més joves del poble, ben guarnits per l’ocasió, actuaven com autèntics professionals tot servint els plats que configuraven el menú del vespre. Els assistents al sopar van poder degustar tot tipus de productes com formatge de l’Alt Urgell i la Cerdanya, pollastre del Prat, avellanes torrades de Reus o peres de Lleida entre altres productes, tots d’alta qualitat.

L’acte va concloure amb l’actuació del grup DeuDeVeu. Els vuit integrants del grup van animar als assistents al sopar amb les seves versions de diverses cançons celebrades pel públic, que va tancar així la vesprada gastronòmica.

 

Notícies relacionades:
– 4.000 persones acudeixen a la 35a Fira del Fesol de Santa Pau, la primera de la DOP

x