L’olotí Lluís Juncà és el cap de la nova Oficina del Vicepresident

Lluís Juncà ja és el cap de l’Oficina del Vicepresident. Aquesta és la nova oficina que s’ha creat per la conselleria de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda d’Oriol Junqueras i és semblant a l’Oficina del President. Es divideix en quatre departaments – comunicació i premsa, relacions institucionals, secretaria i protocol –  i juntament amb Lluís Juncà, la conformen unes 25 persones més. La funció principal d’aquesta oficina és la de treballar pel vicepresident i coordinar les tasques de les conselleries i els consellers que formen la macro àrea econòmica del govern que està sota les mans d’Oriol Junqueras. Tot i assumir la direcció de l’Oficina del Vicepresident, Juncà no té pensat renunciar al seu càrrec de regidor d’Esquerra a l’Ajuntament d’Olot.

Notícies relacionades:
– L’olotí Lluís Juncà es postula com a director de l’oficina de la nova vicepresidència de la Generalitat