La guia de turisme “Tot Garrotxa” es distribueix al Fitur, la fira internacional de turisme de Madrid

La Garrotxa va ser present al Fitur, la Fira Internacional de Turisme celebrada a Madrid. Allà es va distribuir la principal publicació turística de la comarca, la Guia Tot Garrotxa, als estands de Catalunya. També es va repartir en el del Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, a través de l’Associació TUREBE, que promociona el turisme sostenible dels Espais Naturals Protegits a Espanya. A més, com va els varem informar la setmana passada Turisme Garrotxa va ser un dels finalistes en una de les categories dels premis que es van entregar durant la fira. Concretament en la categoria de turisme cultural i enogastronòmic de “The AppTourism Awards 2016” per l’Aplicació Garrotxa Cultour. Aquesta pretén potenciar l’oferta de turisme de natura i cultural. Ja es pot descarregar en 4 idiomes i permet conèixer més de 200 indrets patrimonials de la comarca a través de 15 propostes temàtiques.

Notícies relacionades:
– L’aplicació Garrotxa Cultour ha quedat finalista del concurs d’aplicacions innovadores en la promoció turística de la FITUR