L’Ajuntament d’Olot es reunirà amb la policia per estudiar possibles noves mesures de prevenció contra els atropellaments

La junta local de seguretat demanada per l’Ajuntament d’Olot per estudiar les dades d’accidentalitat a la ciutat encara no té data. En breu, però, el consistori es reunirà amb la policia municipal i els Mossos d’Esquadra per analitzar els atropellaments que s’han produït els últims mesos a Olot i veure si l’Ajuntament pot emprendre alguna nova actuació de prevenció.


L’atropellament de diumenge al passeig de Barcelona va acabar amb un home ferit de poca gravetat, però ha suscitat algunes reaccions de veïns de la ciutat que, a través de les xarxes socials, consideren que al passeig de Barcelona encara hi ha poca il·luminació en alguns punts.

Fins ara l’Ajuntament ha anat reforçant la llum en alguns indrets que s’havien considerat foscos. Si cal també reforçar la il·luminació al passeig de Barcelona, ho considerarà properament en una reunió que l’equip de Govern municipal mantindrà amb la policia municipal i els Mossos d’Esquadra, de manera prèvia a la junta local de seguretat que el consistori també ha demanat per analitzar les dades d’accidentalitat de la ciutat.

Pel que fa a la junta local de seguretat, encara no hi ha data. La reunió aplegarà els principals actors responsables de la seguretat, fins i tot de cossos de l’àmbit nacional que, més enllà d’estudiar possibles noves accions preventives, estudiarà les dades d’accidentalitat dels últims mesos a la ciutat i analitzarà altres dades relacionades amb la seguretat a la capital de la Garrotxa.

 

Notícies relacionades:
– Un home d’avançada edat va resultar ferit en un atropellament al passeig de Barcelona d’Olot
– L’Ajuntament d’Olot convocarà una junta local de seguretat després dels tres atropellaments mortals ocorreguts en menys de dos mesos
– Un home de 47 anys mor atropellat per un vehicle a Olot després de discutir-se amb la seva parella
– Mor l’home de 70 anys que diumenge va ser atropellat a l’Avinguda Santa Coloma d’Olot