Marboleny impartirà per quarta vegada tallers de dansa adreçats a pares i fills de dos i tres anys

L’Espai de dansa catalana d’arrel tradicional de les Preses viurà la quarta edició dels tallers de dansa per a infants de 2 i 3 anys i els seus pares que organitza Marboleny, on es proposa un treball de sensibilització per prendre consciència de la música, el propi cos i l’espai des de ben petit. Els nens han d’anar acompanyats dels adults, durant els 45 minuts que dura l’activitat basada en jocs i danses. El taller Pares-Infants tindrà lloc els dijous de febrer a maig, a partir de les sis de la tarda a les Preses. La primera sessió està oberta a totes aquelles famílies que vulguin provar la proposta.


Notícies relacionades:
– Marboleny obre les portes als assaigs dels diferents grups de l’esbart fins divendres
– L’esbart Marboleny presenta a les Preses les danses tradicionals més destacades de la temporada davant 400 persones

Deixa un comentari