‘Purgatoris’, la nova producció de la companyia garrotxina La Funerària, s’estrena aquest divendres

Aquest divendres arriba als escenaris la nova creació de la companyia teatral garrotxina La Funerària. ‘Purgatoris’, és una comèdia molt visual que situa en aquest lloc imaginari a cinc personatges molt diferents que volen passar a millor vida.

‘Purgatoris’ és la nova producció teatral de la companyia garrotxina La Funerària. Aquest divendres estrenen l’obra al Teatre Principal d’Olot, en un escenari que convertiran en un purgatori, aquest lloc imaginari que va desapareixent poc a poc de la memòria col·lectiva però on ningú pot evitar passar-hi.

L’obra, que esta dirigida per l’olotí Xavier Rucalleda, convida a l’espectador a fer una reflexió de la condició humana tot situant en el purgatori a cinc personatges, ben diferents, que esperen passar a millor vida. Els actors garrotxins Ferran Carmona, Pedro Carrizosa, Josep Jou, Anna Lagares i Albert March interpreten aquests cinc personatges.

 

Notícies relacionades:
– La programació cultural d’Olot proposa itineraris temàtics durant el primer semestre del 2016

Deixa un comentari