La Generalitat veu difícil que pugui començar la variant d’Olot en els propers dos anys

És molt difícil que abans dels 18 mesos que s’ha marcat com a mandat el Govern de la Generalitat comencem a veure obres de la variant d’Olot, almenys pel que fa al tram de la Generalitat, que ha de partir del tram de l’Estat, en la intersecció entre l’A-26 i la Nacional 2-60, al sector de l’Escola Llar, i ha de resseguir la banda nord de la ciutat fins a connectar amb la futura variant de les Preses, a l’entorn de la riera de Riudaura. Ho diu el delegat del Govern, Eudald Casadesús, que, mirant el cost de l’obra i les possibilitats dels pròxims pressupostos, prefereix recordar que la prioritat és la despesa social.


La Generalitat és conscient de l’alta necessitat que Olot té de la seva variant. Tot i així, en el Programa ‘Pros i Contres‘ d’OLOT TELEVISIÓ, el delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús, avisa que la prioritat del nou mandat continuarà sent la despesa social. El projecte constructiu de la variant d’Olot està redactat i pressupostat, amb un mínim de 117 milions d’euros, uns números que la Generalitat veu difícil assumir en els propers dos anys. Per això, el delegat del Govern prefereix advertir els garrotxins. En els propers 18 mesos, les infraestructures es consideraran, però sempre per darrere de la despesa social.

 

Notícies relacioandes:
– El conseller en funcions de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, es mostra convençut que la propera legislatura serà la definitiva per a la variant d’Olot
– La Generalitat ha culminat la redacció del projecte constructiu de la variant d’Olot amb un pressupost previst d’entre 117 i 125 milions d’euros

x