Neus Lloveras, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, serà la nova presidenta de l’AMI amb tota probabilitat

L’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú i diputada de Junts Pel Sí, Neus Lloveras, serà amb tota probabilitat la nova presidenta de l’Associació de Municipis per la Independència. Lloveras encapçala una candidatura de consens, i no accedirà al càrrec fins a l’assemblea general del 15 d’abril, on haurà de ser ratificada.

Lloveras ja ha explicat quina serà la tasca de l’AMI en els propers mesos, centrada en aportar la visió municipal en el debat nacional i també en la redacció de la nova constitució catalana. “En aquest procés de redacció hi intervindran moltes entitats i l’AMI hi ha de tenir molt a dir”, ha dit Lloveras, “perquè té una visió del dia a dia, dels alcaldes, que veuen la vida quotidiana del país”.

Lloveras també explica que lluitarà perquè els partidismes continuïn fora de l’associació. L’elecció de l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú es va prendre el passat dimarts, en la reunió executiva de l’AMI, on van participar 42 alcaldes. També es va ratificar l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, com a president provisional de l’associació.

 

Notícies relacionades:
– L’alcalde de Montblanc, Pep Andreu, ha assumit provisionalment la presidència de l’AMI
– Josep Maria Corominas, alcalde d’Olot: “Seguiré implicant-me al màxim amb l’AMI però no tinc una voluntat excessiva per presidir-la”

Deixa un comentari