La UE Olot necessita guanyar aquest diumenge a casa contra el Reus mentre busca algun reforç al mercat d’hivern

La Unió Esportiva Olot espera el Reus diumenge a les cinc de la tarda conscients que a casa no poden fallar i han de seguir sumant victòries. Rodri no comptarà amb Gato, lesionat, ni amb Isma Traoré, jugador sub-23, que previsiblement en les properes hores serà cedit a un equip polonès de primera divisió.

El de diumenge serà un partit més a casa, i un partit menys per arribar al final de la lliga. La Unió Esportiva Olot sap que no pot deixar escapar tots els punts possibles a l’Estadi Municipal, el camp que li ha donat més alegries aquesta temporada, encara que s’enfronti al Reus, un equip fort i que es troba segon a la classificació, a un punt del líder.

Per al partit de diumenge Rodri no podrà comptar amb Gato, lesionat, ni amb Isma Traoré, que previsiblement en les properes hores serà cedit a un equip polonès de primera divisió. L’Olot necessitaria reforçar l’atac i la defensa, amb un central, però el termini del mercat d’hivern s’esgota. La marxa d’Isma Traoré no deixa bacant lliure, ja que es tracta d’un jugador sub-23. L’arribada d’un nou jugador comportaria la sortida d’un altre.

Aquest compromís de la Unió Esportiva Olot amb el Reus Deportiu el podran seguir diumenge per OLOT TELEVISIÓ. A partir de les 6 de la tarda, els oferirem la retransmissió en diferit del matx amb les veus dels homes d’esports de la nostra cadena, Roger Santaó i Eduard Llinàs.

 

Notícies relacionades:
– La Unió Esportiva Olot cau al Camp d’Esports de Lleida (2-0) i segueix sense guanyar en aquest 2016
– Musa Bandeh torna a la Unió Esportiva Olot cedit pel Nàstic de Tarragona
– La Unió Esportiva Olot és superior al líder de la categoria però un gol de Carlos Martínez li val al Vila-real ‘B’ per endur-se un punt de l’estadi municipal (1-1)