L’ANC i Òmnium Garrotxa organitzen autobusos per anar a la manifestació contra el Pla Hidrològic de la conca de l’Ebre

El poper 7 de febrer a Amposta tindrà lloc una gran manifestació en defensa del Delta de l’Ebre. L’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural de la Garrotxa organitzen busos per participar-hi sota el lema ‘L’Ebre sense cabals és la mort del delta’. Els tiquets costen 20 euros i es poden comprar al local d’Òmnium Cultural d’Olot, al carrer Sant Pere Màrtir, els dimarts i dijous, de les 6 de la tarda a les 8 del vespre. Els autobusos sortiran el proper diumenge 7 de febrer de l’estació d’Olot a 2/4 de 8 del matí.
En el ple d’aquest dijous de l’Ajuntament d’Olot, Esquerra també va presentar una moció en suport a les i mobilitzacions que s’estan duent a terme contra l’aprovació definitiva Pla Hidrològic de la conca de l’Ebre per part del govern de l’Estat. Tots els grups van votar-hi a favor.

Notícies relacionades:
– Olot traurà la imatge del Rei i la bandera espanyola del saló de sessions del consistori
– Olot rebrà una ajuda de mig milió d’euros per renovar l’enllumenat de la ciutat