El CPA Olot aconsegueix el seu segon repte de la temporada, el Campionat de Catalunya

Les patinadores de Ricard Planiol i Ester Fàbrega ho han tingut més difícil que mai, amb les bones actuacions del Girona i del Masnou, rivals fins i tot a nivell Mundial, però han executat de manera sublim i gairebé perfecte el ‘Treu-me d’aqui’, passant el segon test de la temporada amb nota. L’equip B ha acabat en una gran quarta posició i el juvenil, segon a la seva categoria. 


Nova exhibició de les patinadores del CPA Olot ben a prop de casa, al pavelló Castell d’En Planes de Vic. El Campionat Català era la primera veritable prova de foc per a les garrotxines, que tindrien al davant a Girona i Masnou, dos rivals fins i tot a nivell mundial.

Però els reptes, sens dubte, motiven encara més a les patinadores del Grup A, que amb el trencador ball ‘Treu-me d’aqui’ han fet embogir a l’afició i s’han endut una gran ovació. Abans, havia patinat el CPA Girona, deixant el llistó ben alt. Però la puntuació olotina ha superat a la de les gironines, i a falta de l’actuació del Masnou, el ball de les de Ricard Planiol ha estat de nivell.

El Masnou ha executat també un ball amb més nivell que el de la temporada passada, però no ha estat capaç de superar el CPA Olot, que s’ha penjat novament la medalla d’or en un Campionat de Catalunya que ja comença a fer pensar en un nou títol Mundial. Les puntuacions de les olotines han sumat un total de 95,5 punts. El Girona, amb ‘Mitjanit’, també ha aconseguit notes sempre superiors a l’excel·lent amb un total de 92,6, mentre que el Masnou completava el podi amb ‘Cos d’arbre’. Després dels tres favorits, el Grup B del CPA Olot ha arrodonit la tarda amb la seva quarta posició.

Per la seva banda, el ball ‘Benvinguts al Circ’ del juvenil, campió gironí, s’ha penjat la medalla de plata, superat pel Reus Deportiu per 1,6 punts de diferència. El Grup B del CPA Olot, que ha complert amb escreix les expectatives després del podi a Girona, ha finalitzat en una gran quarta posició a Vic.

 

Notícies relacionades:
– El CPA Olot revalida el títol al campionat gironí territorial i comença amb bon peu la temporada amb el ball ‘Treu-me d’aquí’
-El CPA Olot presenta els seus balls per al 2016 al públic i deixa bocabadada l’afició amb ‘Treu-me d’aquí’, la nova perla del primer equip