El saxofonista Greg Piccolo i la Barcelona Big Blues Band atreuen a més de 250 persones al Torín

Dissabte es va encetar de nou el cicle de Jazz a Olot, amb la Sala el Torín com a seu dels concerts, i l’estrena va venir de la mà d’un dels grans: Greg Piccolo va oferir un vespre especial de bona música a la capital de la Garrotxa acompanyat de la Barcelona Big Blues Band.

El primer concert del cicle Jazz Olot, va arribar de la mà del festival Sax-O-Rama, organitzat pel Jamboree, a Barcelona, Girona i Viladecans, a més de la capital de la Garrotxa. Dissabte al vespre a les 10 a la Sala El Torín d’Olot, el saxofonista i cantant Greg Piccolo va exhibir les seves habilitats musicals juntament amb la Barcelona Big Blues Band, l’orquestra de swing, blues i jazz més consolidada a terres catalanes. El nord-americà Piccolo i la formació barcelonina, dirigida per Ivan Kovacevic, van unir forces per crear una combinació musical única en el que era el seu segon concert junts.

Aquesta és la primera gira de Piccolo com a solista arreu d’Europa. Fins fa anys havia format part sempre d’altres bandes, fins que va formar el seu propi grup. La bona salut de la qual gaudeix el seu estil musical a Catalunya, ha permès que Piccolo hagi vingut aquí, i Olot va gaudir d’una nit de música de gran qualitat a la sala El Torín.

 

Notícies relacionades:
– El cinquè cicle de Jazz Olot portarà a la ciutat músics com Greg Piccolo, Mark Turner, Al Foster i Tricia Evy

x