140 establiments d’Olot i la resta de la Garrotxa participaran a l’Olotx2 2016

Del 26 al 28 de febrer, fins a 140 establiments d’Olot i la Garrotxa acolliran la quarta edició de l’Olotx2, que ofereix estades gratuïtes i descomptes en àpats, compres i activitats. Les ofertes i els descomptes es poden consultar a la pàgina web www.olotx2.cat.

L’Hotel la Perla d’Olot, que enguany celebra el seu 45è aniversari, ha estat l’escenari escollit per presentar la quarta edició de l’Olotx2, que començarà el proper divendres 26 de febrer i s’allargarà fins al diumenge 28. Durant tres dies, s’oferiran estades i places de restaurant que permetran gaudir a dues persones pel preu d’una. Tot i que Olot va començar a liderar la iniciativa fa quatre anys, cada cop són més els establiments de la resta de la comarca que hi participen. Aquest any són un total de 37 allotjaments, 40 bars i restaurants i una seixantena de comerços, que participen amb estades gratuïtes, descomptes en àpats, compres i activitats.

Amb motiu de l’Olotx2, l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa organitza el concurs “Ho viuràs el doble”. Es dirigeix als bessons univitalins no residents a la comarca. Per participar-hi, cal que enregistrin un vídeo en què expliqui perquè voldrien conèixer Olot o, en cas de conèixer la ciutat, què és el que més els agrada. L’enregistrament no pot tenir més de 30 segons de durada i es pot fer arribar al correu electrònic turisme@olot.cat fins al 18 de febrer. Es premiaran 10 parelles de bessons i els seus acompanyants amb una nit d’hotel en règim d’allotjament i esmorzar i 1 sopar coincidint amb el cap de setmana de l’Olotx2”.

L’any passat l’Olotx2 va tenir un impacte econòmic de 352.000 euros. Cada euro que el sector públic va invertir a la campanya del 2015, va suposar una inversió d’11 euros als sectors participants. 975 persones van fer estada als hotels, pensions, cases de turisme rural o apartaments de la comarca, i més de 9.800 van menjar en els establiments participants. La pàgina web de l’esdeveniment va registrar 22.000 visites, amb un 60% de visitants de fora les comarques gironines. Aquest any l’esdeveniment comptarà amb un estudi d’impacte econòmic propi.

L’Olotx2 també comptarà amb una oferta musical. El festival el Mini organitzarà concerts a vuit punts del centre de la ciutat. Diumenge 28 de gener a les 12 del migdia a la plaça Major, tindrà lloc el concert gratuït de Lax’n’Busto Lax’n’xics, destinat a què els més petits puguin gaudir juntament amb els seus pares. Durant el cap de setmana de l’Olotx2 també es podran comprar 2 entrades al preu d’1 per al concert de Las Migas que està programat per dissabte 5 de març a la Sala El Torín d’Olot. Les ofertes i els descomptes ja es poden consultar a la pàgina web www.olotx2.cat.

 

Notícies relacionades:
– La tercera edició de l’Olotx2 ha suposat un impacte econòmic de 352.000 euros a la ciutat
– Olot tanca el cap de setmana de l’Olotx2 i la botiga al carrer amb molta afluència i expectatives d’augmentar els beneficis econòmics
– Les reserves per als àpats i estades de l’Olotx2 s’acosten al 100% tant dissabte com diumenge