Girona10 tanca la cinquena edició després d’haver acollit 50.000 participants

Girona ha tancat un cap de setmana frenètic, després d’una nova edició del Girona10. Una quarantena d’activitats es varen celebrar de divendres a diumenge en el marc de la cinquena edició de la campanya i els organitzadors es mostren satisfets davant els 50.000 inscrits que hi ha hagut enguany.

Cursa de Carnestoltes, cercavila de gegants amb la Fal·lera gironina, espectacles musicals infantils, mercats d’artesania i alimentació o classes de zumba va ser només una part de la gran oferta turística que s’ha programat a Girona en el marc de la 5a edició de la campanya promocional Girona10. De fet, entre divendres i diumenge s’han fet un total de 40 activitats i els organitzadors es mostren satisfets amb aquesta edició, que a part de 50mil inscrits, s’hi ha afegit altres persones que s’aprofitaven de la gran campanya de promoció de la ciutat. Per la majoria d’hotels i restaurants que hi van participar ho veuen com una bona oportunitat de promoció.

Enguany, fins i tot una residència de gent gran ha format part de la campanya Girona10. Es tracta de Can Regàs, que aquest cap de setmana ha ofert allotjament a 4 persones majors de 65 anys per només 10 euros. Una oportunitat per obrir les portes del centre a la ciutat i perquè els residents estiguin acompanyats de nous visitants. Després de 5 anys, el Girona10 està plenament consolidat i és una iniciativa que any rere any atrau més gent, no només de Girona sinó també d’altres punts del territori català, sobretot Barcelona i, fins i tot, algun turista del sud de França.

x