L’Olot incorpora el central Roger Bonet i rescindeix el contracte de Juanjo Prior

El mercat d’hivern de la Segona Divisió B es va tancar ahir a la tarda, i l’Olot va fer oficial dos moviments d’última hora: per una banda, la incorporació del central Roger Bonet, procedent del Nàstic de Tarragona i a la plantilla del seu filial, la Pobla de Mafumet. D’altra banda, va anunciar la baixa de Juanjo Prior, que ha fitxat per l’Hospitalet.

Els clubs esportius del grup tercer de la Segona Divisió B van aprofitar les darreres hores del mercat d’hivern per incorporar a nous jugadors per a les seves plantilles, i la Unió Esportiva Olot no en va ser una excepció. Al club arriba Roger Bonet, que pertanyia al Nàstic de Tarragona i formava part del seu filial, la Pobla de Mafumet, al mateix grup que els olotins. Bonet és un central que va contribuir a l’ascens dels tarragonins la temporada passada amb un rol important sobre el terreny de joc, però una lesió l’ha obligat a no disputar minuts aquest curs a la Segona Divisió B amb el filial grana. Bonet arriba gratis per una temporada i mitja, amb opció a una segona, i amb la intenció que es converteixi en un central de futur per a l’Olot.

Bonet és la tercera incorporació de l’Olot en aquest mercat d’hivern, juntament amb el cedit Mousa Bandeh i el lateral David Bigas, que ja han disputat minuts oficials a les ordres de Rodri. D’altra banda, el club també va rescindir a última hora el contracte de Juanjo Prior. El pivot defensiu va arribar aquesta temporada i ha competit per un lloc com a central de l’equip, però només ha participat en set partits, sis d’ells com a titular. Després de la seva baixa, l’Hospitalet va anunciar el seu fitxatge.

 

Notícies relacionades:
– Isma Traoré marxa cedit al Pregon polonès fins a final de temporada
– La UE Olot empata contra el Reus Deportiu (0-0) i s’estanca en una zona molt perillosa de la classificació
– La Unió Esportiva Olot cau al Camp d’Esports de Lleida (2-0) i segueix sense guanyar en aquest 2016