A partir de divendres es poden comprar les entrades per assistir amb el CPA Olot al Campionat d’Espanya de Grups de Xou

El proper 27 de febrer es disputarà a Vilanova i la Geltrú el Campionat d’Espanya de Grups de Xou gran. El Club de Patinatge Artístic Olot hi participarà com a campió de Catalunya, i opta al tretzè títol estatal del seu palmarès. Però l’Olot haurà de batre de nou un equip com el Girona, que es mostra en evolució ascendent. Ahir es va presentar el Campionat a Vilanova i la Geltrú, i el preu de les entrades per assistir-hi ronda els 17 euros per dia, i es poden comprar a partir d’aquest proper divendres dia 5, mitjançant el web ticketea.com.

Notícies relacionades:
– El CPA Olot aconsegueix el seu segon repte de la temporada, el Campionat de Catalunya
– El CPA Olot revalida el títol al campionat gironí territorial i comença amb bon peu la temporada amb el ball ‘Treu-me d’aquí’