L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts afirma que el polígon de Begudà és el que més controls ambientals té de tota la Garrotxa

L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha emès un comunicat en relació a la filtració contaminant del Torrent del Riot, prop del riu Turonell. El consistori recorda que fa just un mes hi va haver un episodi similar, i defensa les empreses del polígon destacant que en aquell moment no hi havia activitat industrial al ser cap d’any. Segons l’Ajuntament, les filtracions no es donen sempre al mateix lloc, i per tant es fa difícil esbrinar-ne l’origen, però hi ha mostres recollides dels dos episodis. Sant Joan les Fonts recorda que no té competències en aquesta problemàtica, però afirma que el polígon de Begudà és el que més controls ambientals i de seguretat té de tota la Garrotxa.

Notícies relacionades:
– Investiguen possibles filtracions contaminants en un afluent del riu Turonell a Begudà