L’atur augmenta lleugerament a la Garrotxa durant el gener

El gener ha registrat un lleuger augment de l’atur a la Garrotxa. En concret el mes ha tancat amb deu persones més registrades que el període anterior, corresponent al desembre del 2015. Així doncs, a hores d’ara són 2.706 els garrotxins que estan desocupats. Tot i aquest lleuger augment del 0,37%, les dades del gener del 2016 es situen molt per sota de les registrades en el mateix mes de l’any anterior. Hi ha 537 persones desocupades menys, és a dir, un 16’56% menys que al gener de l’any passat.  Pel que fa a Olot, l’atur ha disminuït ha disminuït més d’un 1%. Ara hi ha 1.814 persones aturades, 26 menys que al desembre del 2015.

Notícies relacionades:
– La Garrotxa i Olot han reduït l’atur més d’un 14% durant el 2015
– L’atur a la Garrotxa assoleix les xifres més baixes dels darrers cinc anys i mig, des d’abans del gener del 2010
– L’atur es manté estable a la Garrotxa el mes de setembre mentre que a Olot baixa un 1%