Aquest dissabte se celebrarà la 38a edició del Carnaval Infantil d’Olot

Aquest dissabte tindrà lloc a Olot el Carnaval Infantil, organitzat com sempre, per Rialles, els Esplais de la Garrotxa i l’Agrupació Escolta Nostra Senyora del Tura. Aquest carnestoltes comptarà, com és habitual, amb una rua i una festa a la plaça Major, on els més petits podran gaudir de la seva festa particular.


Ja fa 38 anys que se celebra el Carnaval Infantil d’Olot, una festa on els més petits poden gaudir d’una tarda de disfresses i de celebració adaptada als seus gustos. Tot això tindrà lloc dissabte, gràcies a la feina de Rialles, Esplais de la Garrotxa i l’Agrupació Escolta Nostra Senyora del Tura. El cartell l’ha fet, com també és habitual, un jove alumne de l’Escola Municipal d’Expressió: enguany ha estat Imanol Chaparro, amb un disseny ple de personatges de ficció celebrant una festa

Els més petits estaran convocats a les 4 de la tarda a la plaça Clarà, on començarà la rua fins la plaça Major, decorada per alumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny. Allà se celebrarà un espectacle i hi haurà berenar per als més petits que vagin disfressats. Si plou, els actes es faran al pavelló firal.

 

Notícies relacionades:
– El Casal Marià s’omple per la presentació del Carnaval i el seu cartell, creació de l’olotina Sílvia Abdela
– La canalla de la Garrotxa omple el centre d’Olot en una tarda engrescadora de Carnaval Infantil

x