El conseller de Cultura, Santi Vila, ressalta la importància de posar disciplines com la dansa al centre de l’atenció ciutadana

Ahir es va presentar el Festival Sismògraf de dansa a Olot i també es va fer a Barcelona, atenent al caràcter de mercat estratègic de la dansa a Catalunya que té el certamen. El conseller de Cultura Santi Vila va assistir en aquesta presentació a la ciutat comtal, juntament amb la directora Tena Busquets i el regidor de cultura d’Olot Josep Berga. Allà es va explicar la voluntat del Sismògraf d’unir dansa i benestar en la seva setena edició. Segons Vila, és important posar al centre de l’atenció ciutadana disciplines com la dansa contemporània, i fer-ho des de ciutats del país que diversifiquin l’epicentre cultural predominant de Barcelona.


Notícies relacionades:
– El Festival Sismògraf vol unir els conceptes de dansa i benestar en l’edició d’aquest 2016
– El Sismògraf comptarà amb diversos espectacles, les rèpliques, que ambientaran Olot a la prèvia i després del festival

Deixa un comentari