La Fundació d’Estudis Superiors d’Olot oferirà la 15a edició del curs de coneixement turístic de la Garrotxa

La Fundació d’Estudis Superiors d’Olot ofereix els propers quatre dimarts un curs de coneixement turístic de la Garrotxa; és la quinzena edició del curs, però aquest any és obligatori per a aquelles empreses que es vulguin acreditar amb la Carta Europea de Turisme Sostenible a la comarca.


El curs de coneixement turístic de la Garrotxa està enfocat a desenvolupar formació a les empreses que es dediquen al sector. Consta de quatre jornades, amb dotze hores de formació, que arrencaran dimarts que ve i es finalitzaran el dimarts dia 1 de març. Aquest curs és obligatori i gratuït per a aquelles persones que vulguin acreditar el seu negoci amb la Carta Europea de Turisme Sostenible, així com els membres del Servei d’Innovació i Productes de la Garrotxa. Les jornades persegueixen l’objectiu de donar a conèixer el funcionament del sector turístic de la comarca, els diferents productes que hi han i aprendre a transmetre aquesta informació.

Ja fa quinze edicions que es fa aquest curs, però aquest cop es modifica per complet per respondre a les necessitats de les empreses turístiques de la Garrotxa. A banda dels objectius explicats, les jornades també mostraran el significat de disposar la Carta Europea, i les altres acreditacions que existeixen.

Deixa un comentari