Olot, Girona i Lloret presenten un projecte conjunt per posicionar-se internacionalment com a destí del turisme de negocis

Aquest matí a l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa s’ha presentat el projecte Turisme de Reunions Olot-Girona-Lloret amb l’objectiu de generar propostes conjuntes i posicionar la marca dels tres territoris en la indústria de reunions internacional. Aquest any es preveu concertar visites amb empreses especialitzades i presentar la iniciativa a Barcelona, Madrid i Tolouse.

Els alcaldes d’Olot, Girona i Lloret han protagonitzat un acte conjunt aquest matí a la capital de la Garrotxa per presentar als professionals del sector turístic un nou projecte conjunt sorgit en el marc del Consell Assessor Costa Brava Girona Convention del Patronat de Turisme Costa Brava. La iniciativa, pionera a Catalunya, consisteix a unir esforços a partir del treball realitzat en els projectes locals Reunions entre Volcans d’Olot, el Girona City Convention Bureau i el Lloret Conevention Bureau. L’objectiu és complementar els paisatges que ofereixen les tres localitzacions per generar propostes conjuntes i guanyar oportunitats de negoci, i finalment, posicionar les marques dels tres territoris en la indústria de reunions internacional. Els tres ajuntaments esperen fer créixe l’organització de congressos emn els seus municipis a partir d’aquesta iniciativa.

A l’acte d’aquest matí, també s’ha presentat el pla d’actuacions presvist per les tres iniciatives locals. Per a aquest 2016, es preveu concertar visites amb empreses especialitzades, i contractar una professional que comercialitzarà el producte el mercat català i francès. S’organitzaran presentacions a Barcelona, Madrid i Tolouse i viatges de familiarització per a operadors turístics interessats a conèixer el producte de forma personalitzada.