La UE Olot vol trencar la ratxa de 8 partits seguits sense guanyar contra el Barça B

Demà a la tarda la Unió Esportiva Olot s’enfrontarà al MiniEstadi al Barça B, un rival que ha canviat molt amb el mercat d’hivern. Després d’una primera volta dolenta, els blaugranes s’han reforçat a cop de talonari i presenten una plantilla molt més experta i difícil de batre. L’equip garrotxí haurà de mostrar la seva millor versió per poder sumar els tres punts.

Fa vuit partits que l’Olot no guanya. Malgrat els meritoris empats contra el Villareal primer i contra el Reus després, l’equip garrotxí necessita la victòria com el pa que menja. L’entrenador, Antonio Rodríguez, segueix apostant per un tipus de futbol que ha donat bon joc, però amb el qual els resultats, enguany, no acaben de ser satisfactoris. El que té clar és que dominant la pilota, hi ha més possibilitats de guanyar.

Des de principis de setmana, la darrera incorporació del mercat d’hivern ha estat entrenant amb el grup. No podrà debutar encara demà, per la lesió que fa temps que arrossega, però està content d’entrar en la dinàmica del club garrotxí. Rodri tampoc compta amb Sergio Ortiz, però possiblement Gato ja podria anar convocat. Amb aquests efectius, l’equip garrotxí s’haurà d’esforçar al màxim per treure el millor resultat possible de Barcelona.

 

Notícies relacionades:
– L’Olot incorpora el central Roger Bonet i rescindeix el contracte de Juanjo Prior
– Isma Traoré marxa cedit al Pregon polonès fins a final de temporada
– La UE Olot empata contra el Reus Deportiu (0-0) i s’estanca en una zona molt perillosa de la classificació