L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts i l’escola de Belles arts agraeixen a Noel Alimentària la seva col•laboració al concurs de fotografia

L’Escola de Belles Arts de Sant Joan les Fonts i l’Ajuntament del municipi han entregat a l’empresa Noel Alimentària i la Fundació A. Bosch un recull fotogràfic de l’exposició retrospectiva dels premis de fotografia en blanc i negre de l’escola. L’exposició es va fer coincidint amb el 75è aniversari d’aquesta empresa garrotxina que des de fa 20 anys col·labora cedint el premi especial del Concurs de Fotografia en Blanc i Negre de l’Escola de Belles Arts de Sant Joan. L’entrega de l’àlbum s’ha fet per agrair a Noel Alimentària la seva col·laboració.

Notícies relacionades:
– Noel Alimentaria resumeix els seus 75 anys d’història en una exposició al monestir de Sant Joan les Fonts
– Inaugurada l’exposició retrospectiva del concurs de fotografia de l’Escola de Belles Arts de Sant Joan les Fonts
– Noel Alimentària aposta pel medi ambient preservant quatre roures centenaris