Pau Llonch, cantant de la banda de rap At Versaris, imparteix tallers de rimes antiracistes a l’Escola Pia d’Olot

Durant tes setmanes els alumnes de 4rt d’ESO de l’Escola Pia d’Olot estan duent a terme uns tallers de rap antiracista. Aquests els imparteix un dels cantants de la coneguda banda catalana At Versaris, que els anima a reflexionar sobre el racisme.

Així és com una de les alumnes de 4rt d’ESO de l’escola Pia d’Olot descriu l’Homofòbia, una de les moltes formes de racisme i xenofòbia que actualment estan a l’ordre del dia. Per donar-les a conèixer i reflexionar sobre aquests comportaments socials, aquests dies en aquest centre educatiu olotí, un dels cantants de la banda de rap At Versaris, Pau Llonch, hi està duent a terme uns tallers de rimes antiracista.  Aquesta no és la primera vegada que Pau Llonch du a terme tallers com aquests i la valoració sol ser molt positiva. Els tallers duraran tres setmanes i han estat organitzats per la Unitat Contra el Feixisme i el Racisme de la Garrotxa.