Centenars de nens i nenes celebren la 38a edició del Carnaval Infantil al centre d’Olot

Un any més, el carnaval infantil ha reunit aquest dissabte a centenars d’infants, en una rua que ja fa 38 edicions que se celebra i que els  ha permès celebrar a la seva manera el carnestoltes. La festa, després de passar pel carrer Mulleras, ha acabat a la plaça Major, on hi va haver un espectacle i berenar per a tothom.

Els més petits d’Olot han tingut aquest dissabte a la tarda una cita imprescindible. Des de davant de l’Escola Pia ha sortit la rua del Carnaval Infantil, organitzat pels Esplais de la Garrotxa, Rialles, i l’Agrupació Escolta Nostra Senyora del Tura. Ja abans de començar, l’ambient era excepcional i hi havia gran animació.

S’hi han pogut veure tot tipus de disfresses: des dels clàssics dracs i princeses, fins a indis, guepards o Capitans Amèrica. Davant tanta varietat, els reis han aprofitat per fer-s’hi un selfie. La rua ha acabat a la plaça Major, on hi ha hagut un espectacle i berenar per a tothom. La presència de centenars de nens ha demostrat que aquest acte, en la seva 38a edició, és un clàssic per als més petits de la Garrotxa.

 

Notícies relacionades:
– Aquest dissabte se celebrarà la 38a edició del Carnaval Infantil d’Olot

x