El CB Garrotxa Santjoanenc derrota amb claredat un rival directe, el Mataró ‘B’, i segueix lluitant per la permanència (84-61)

Els de Pep Perarnau, empentats per l’afició, han merescut el triomf de principi a fi, i amb aquesta victòria no es despenjen de la lluita per la permanència a Primera Catalana. L’equip suma cinc triomfs en 18 partits. 


L’afició del Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc mai es rendeix. Sempre acompanya l’equip en els millors i els pitjors moments. Per això jugadors i graderia celebraven el triomf plegats. La victòria era de vital importància aquesta tarda davant del Mataró ‘B’, un rival directe que tenia la intenció de derrotar els de Sant Joan les Fonts per fugir de la zona calenta de la taula.

Però no ho ha aconseguit, perquè avui els jugadors garrotxins estaven en deute amb la seva gent, i han demostrat que tots units fan força i que quan l’equip està endollat, és difícil d’aturar al seu pavelló.

El gran partit de Corcoy i Guillem ha anat aplanant el camí d’una victòria col·lectiva i, al final, amb molt de marge, fet que permet a l’equip guanyar-li l’average als mataronins e cara a un possible empat a final de temporada. Pep Perarnau sap que sense l’afició l’equip no seria el mateix, és per això que ha agraït el seu suport i ha destacat el mèrit de la Grada Jove dels de Sant Joan les Fonts.

Amb 5 victòries, el CB Garrotxa es reenganxa a la lluita per la permanència, però haurà de suar de valent i deixar-s’hi la pell per ser un any més a la Primera Catalana.