El júnior del CB Olot aconsegueix una gran remuntada i s’endú el derbi comarcal davant del campió, el CB Garrotxa Santjoanenc (75-73)

El Club Bàsquet Garrotxa arribava ja matemàticament campió a la cita, i l’Olot tenia garantitzat el segon lloc, però la intranscendència del matx no ha evitat que es veiés un espectacle i un derbi trepidant, amb bon bàsquet i remuntada local.

DERBI JÚNIORQuan al descans el Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc, campió de la primera fase del Nivell B a la categoria júnior, guanyava amb un avantatge de 20 punts, la imatge dels jugadors del Club Bàsquet Olot celebrant la victòria semblava impensable. Però un derbi és un derbi i més si es tracta de dos trossos d’equips com ho són els olotins i els de Sant Joan les Fonts.

A base de triples, l’equip local ha anat retallant distàncies fins a empatar en l’electrònic. Una remontada increible que no ha deixat indiferent els visitants. L’equip blanc-i-negre ha reaccionat i s’ha vist un duel de titans sobre la pista, amb intercamvi de cops, bon bàsquet i amb el públuc molt ficat en el partit. Els instants finals han estat clau, i al Club Bàsquet Olot no li ha tremolat el pols en cap moment. Tampoc al Bàsquet Garrotxa, sotmès a molta pressió però afinant el canell fins al final.

Els olotins han acabat defensant millor en el darrer minut, han certificat la remuntada i s’han endut el partit i un premi de consolació, després de quedar segons a la lliga. En la següent fase de la competició, campió i sotscampió ens regalaran dos derbis més, amb espectacle assegurat i rivalitat màxima.

Partidàs, doncs, per tancar la primera fase de campionat al Nivell B entre els júniors del Club Bàsquet Olot i el Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc.

 

x