La Sala Oberta del Museu de la Garrotxa acollirà fins al maig l’exposició ‘Art a Olot durant la II República’

L’exposició que des d’aquest dissabte ocupa la Sala Oberta del Museu de la Garrotxa se centra en l’art olotí durant un període tan convuls com la II República. Comissionada per Narcís Sellas, que també va organitzar anys enrere una mostra sobre l’art franquista a Olot, l’exposició acull tot tipus d’art, des de quadres fins a llibres passant per cartells, fotos o escultures.


Aquest dissabte al migdia al Museu de la Garrotxa s’ha inaugurat l’exposició ‘Art a Olot durant la II República‘. Aquesta mostra no es limita exclusivament a obres literàries, pictòriques o escultòriques sinó que també llueix elements més quotidians de l’època com cartells i anuncis publicitaris.

L’exposició és la continuació d’una mostra anterior, ‘Art a Olot durant el franquisme’. El conjunt de les dues exposicions comprenen des del principi de la segona república fins a la transició cap a la democràcia. D’entre totes les obres d’art que es poden contemplar a l’exposició destaquen un bust de Francesc Macià, fet per Josep Clarà, obres del pintor Pere Créixams i instantànies del fotògraf Gabriel Casas. L’exposició romandrà oberta al públic fins el dia 22 de maig.

 

Notícies relacionades:
– La programació cultural d’Olot proposa itineraris temàtics durant el primer semestre del 2016

x